На 23 и 24 юни известният DJ YAHMI ще разтърси курортното

...
На 23 и 24 юни известният DJ YAHMI ще разтърси курортното
Коментари Харесай

Звезда от Париж открива лятото в Слънчев бряг

На 23 и 24 юни известният DJ YAHMI ще раздруса курортното градче

Слънчев бряг обичайно е желаната празненство дестинация на България. И това лято няма да бъде изключение, а формалните събития за разкриване на сезона към този момент са оповестени. Те ще на 23 и 24 юни в реновирания Bedroom beach, а особено за събитието идва една от най- настоящите звезди на френската клубна сцена – YAHMI.

В момента той е резидент на първокласния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шанз Елизе. Артистът идва в България след поредност участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург. Музикалната му история е повече от забавна. Той се възпламенява по миксирането на разнообразни жанрове, когато е на 14 години.

Причината за неговата първична пристрастеност е татко му, който е същински меломан. Така, без да има никаква визия по какъв начин се става DJ, той стартира да се учи самичък с дисковете на татко си. С годините YAHMI трансформира стаята си в неподготвено студио, а след учебно заведение работи като осветител в дребен клуб. Един ден Dj-ят на промяна просто не се появява и YAHMI заема неговото място.

„ Изпитах същински стрес, тъй като моментът, за който съм мечтал цялостен живот, настъпи някак ненадейно. Музиката ми, обаче, се хареса на всички в клуба и скоро бях негов резидент и селектирах музиката всяка вечер. Днес името ми е програмата на влиятелни клубове в Париж като Mirage, Café Marly, Mademoiselle Mouche, L'arc & Boum-Boum, само че съм благополучен, че мога да обикалям целия свят и да представям своята „ музикална галактика “. Тя е ретроспекция на хаус музиката с детайли на комерсиални шлагери, които са обичани на множеството хора “ – споделя YAHMI.

Събитията на 23 и 24 юни в Bedroom beach са с стеснен потенциал.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР